Valet är över – nu drar jag ett streck

Denna sidas huvudsyfte har varit att belysa valet 2018.

Nu genomgår sidan en förändring. Stora stycken tas omedelbart bort, andra stycken får – ännu så länge – förbli orörda. Vad som slutligt händer med sidan när vi närmar oss mitten av april, är för stunden osäkert. Min tanke är att den läggs ned. Men namnet är bra och adress enkel, så kanske behåller jag den vilande, som en möjlig resurs för framtiden. 

 

Tack till Lars Enarsson

Under stora delar av den tid som denna sida funnits, har jag följt Lars Enarsson. Det har varit en styrka att lyssna till honom och det han fått förmedla.

För er som inte känner till honom rekommendera jag ett besök på hans hemsida. Be för honom, då jag misstänker att han fått en del kritik för sitt politiska engagemang och säkert är trött efter att kämpat som han gjort under sista året. Hans sida hittar du på:

http://www.larsenarson.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.