Valet är över – nu ber vi!

Sverige har fått en ny regering, den 18 januari 2019 – eller för att vara mer korrekt en ”begagnad”… och många av oss känner oss ledsna och besvikna över att det inte blev annorlunda. 

Jag såg och ser, inte bara en social aspekt i detta val, utan en djup och fördold fara andligt. Jag såg och ser Sverige som det land som mörkrets krafter vill sätta tänderna i, som en del i de skeenden som tillhör ändetidens. Globalismens förespråkare och krafter söker länder och regioner att implementera sina visioner i – krafter – som många av oss, upplever som vägröjare och plattform för en ännu farligare kraft – ändetidens Antikrist.

Guds Ord har, ända från begynnelsen, varnat för att denna kraft kommer att leda fram till en slutlig och fruktansvärd strid, som begynner med vedermödan.

Kunde vi röstat bort vedermödan? Nej, den kan man inte rösta bort! Men fram till den dag, den på fullt allvar får världen i sitt grepp, gäller att vi försvarar rätten att fritt brukar all tid och resurser så meningsfullt sätt som möjligt.

Jag ser framtiden som en tid att bygga upp oss själva och med kraft fortsätta försvara evangeli frihet. Vare sig vedermödan inträffar som i en handvändning, över hela vår jord på en och samma gång, eller sker över en kortare tidsperiod genom en upptrappning, från plats till plats, är vi här och nu Guds redskap!

Jag kommer därför – fortsättningsvis – be för vår ”nya” regering. Att Gud leder den på sin väg – även om denna inte är deras väg. 

Låt oss be och verka medan dagen varar!

Denna sida – https://upp.nu – kommer i och med detta upphöra med politik som huvud tema. Sidan kommer att leva kvar någon eller några månader, men resten vet jag inget om nu.

Sedan 21 december 2018 driver jag en sida med till stora delar helt annat innehåll – https://allahanda.nu – där försöker försöker skapa en blandad kompott av både vardag och söndag – välkommen dit. Sidan är ”sökarvänlig”.

Jag driver också sidan – https://ikristus.se – en sida som i stort ”legat ner” under nästan ett år. Den sidan blir rent uppbygglig och utmanande, men är inte avsedd att vara ”sökarvänlig”, utan en sida för redan troende.  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.