SVT:s övertramp 7 aug 2018

Jag har eg inte gjort ngn kommentar till enskilda händelser inför valet. Igår – under sista partiledardebatten i SVT – skedde dock ngt jag vill kommentera.

Underlaget hittar du idag (8/8) i samtliga media, tidningar, SVT, SR mm.

Vad det djupast sett handlar om är att Åkesson lyfter fram det faktum att migrationspolitiken inte lett fram till att migranterna – bildligt och bokstavligt – flyttat in i det svenska samhället.

Många invandrare står ännu – pga av detta misslyckande – utanför!

De har tvingats, pga av migrationens misslyckande, bygga upp öar av självstyrande områden, där deras nedärvda kultur och religion fortsätter styra i parallella samhällen.

Gång på gång har SD – redan innan dessa paralleller blev reella – varnat för att detta kommer att bli fallet, om inte politikerna tar sitt ansvar. Nu har vi facit i handen. Och inte ens nu, kan de övriga partierna lyssna till vad Åkesson verkligen säger. De fokuserar istället på hans ordval – innan han ens talat till punkt. De gör det i försök att fördunkla sitt eget misslyckande – verkligheten – och stoppa honom från att belysa de uppenbara sanningen. Sanningen innebär ju att de själva borde stå i debattens rampljus och erkänna sig som skyldiga och skämmas!

Intill den dag, då Sveriges blockpolitiker erkänner att de bör lyssna till Åkesson och verkligen anstränga sig för att få med honom och SD i en svensk regering för Sverige… kommer jag betrakta dem som både Sverige- och invandrarfientliga. 

För det är inte genom att öppna gränserna och hjärtan och sedan strunta i dem som kommer hit, som de visar kärlek. 

Kärlek visas genom att:

 

    1. Våga ställa upp mål och förväntningar!
    2. Ge stöd för att nå upp till dessa förväntningar!   

Kommentera


NOTIS: Alla kommentarer granskas innan de publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.