Riv rådande blockpolitik – för Sverige!

Hälsan tiger still heter det och hälsa är en grund för mycket. Man kan också tala om politisk hälsa och då som grund för ett lands förmåga på flera områden.

  • Visste du att Sverige är den näst största nettobidragsgivare till EU – sett per antal medborgare.
  • Visste du att Sverige är ett land som tar emot tre gånger fler flyktingar än snittet av alla EU- länder – sett till antalet egna innevånare.

Vi måste inse, att om Sverige skall kunna fortsätta med detta, måste Sverige få ordning på väldigt, väldigt mycket! När hälsan förloras, förloras orken att bidra. Politiker har ett stort ansvar för att upprätthålla ”den goda social balansen” i samhället. Men dagens rödgröna politiker håller på att tappa denna balans fullständigt.

Nu rådande Svensk blockpolitik måste brytas isär. Inget av blocken har – under respektive mandatperioder – lyckats lösa sina samhällsbevarande uppgifter. Det är nu inte rätt tid för vare sig stolthet eller fördomar. Landet behöver ny politik, nya politiker och – framför allt – en ny politisk konstellation.

Tänk – KD och M – att ni tillsamman med SD, kan bilda ett eget block, med regeringsduglig majoritet – ni vänder er ju i mycket till samma väljargrupp. Bekämpa inte SD pga stolthet – sök en aktive och fungerande samarbetsform. Sveriges väl måste gå före både prestige och principer.

Kommentera


NOTIS: Alla kommentarer granskas innan de publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.