När Gud stängs ute

Denna bild, från USA, cirkulerar just nu på Facebook och har fått en gigantisk spridning!

Lite fritt översatt blir texten:

***

Käre Gud!

Varför tillåter Du så mycket våld i våra skolor?
/Oroad elev

Kära Oroad Elev!

Jag är utstängd från skolorna.
/Gud

***

Det kan naturligtvis komma att ifrågasättas att jag använder denna situation för att påtala Sveriges allvarliga situation. Men vårt land är i kris och krisen fördjupas. Vanliga svenskar frågar under kafferasten på jobbet, när de möts på stan, när de tillfrågas av media…:

Vad är det som händer med vårt land?

Jag måste få svara – även om ngn kanske tycker tillfället och anknytningen kan kännas fel:

Vårt land utestänger Gud – bl.a. genom politiskt agerande, nationellt och internationellt!

DU har getts möjlighet att vända Sveriges framtid! Börja be för människors frälsning, landet och landets ”överhet” – och engagera dig i vilka som tillåts bli och vara denna ”överhet”.

 

En kommentar till “När Gud stängs ute”

  1. Jag håller helt med dig! Jag läste om en kristen friskola som inte skulle få ha bordsbön! Det och allt våld och alla lögner som eskalerar i vårt land, man förstår att det är akut läge! Visst beror det på en felaktig politik men den hade aldrig kunnat genomföras om inte Gud stängts ute! Herren tränger sig inte på människor som inte vill ha med honom att göra. Det är skrämmande hur snabbt det har gått för när jag pratat med en äldre generation så hade de bön i skolan och ibland psalmer i skolan. Idag får barnen lära sig att det inte finns någon Gud och att vi kommer från aporna, det är fruktansvärt att ta från barnen en tro på Gud!

Kommentera


NOTIS: Alla kommentarer granskas innan de publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.