Myndigheter och regering bidrar till samhällsförvirring

Det är uppenbart, att svenska myndigheter och regeringens tafatthet samverkar till att skapa kaos i Sverige. Vad är de ute efter, vad vill de skall hända landet. Är Sverige styrt utifrån, för ett unikt globalistiskt experiment?

2015 fick vi en okontrollerad folkvandring till Sverige. Myndigheterna stod handfallna och det var kaos i systemet. Svensken hade medlidande med dessa flyktingar, som flydde från sin egen religions – islams – beklagansvärda utövande… och svenskarna ”Öppnade sina hjärtan”. Efter en tid ordnades tillfälliga lägenheter till de nyanlända och värsta kaoset la sig.

Nu har respiten gått ut för dessa flyktingars inhysning och de anmodas lämna sina tillfälliga boenden. Åter dags för förståeliga och medlidande reportage, då många familjer ställs på gatan.

Man tvingas konstatera att svenska myndigheter är häpnadsväckande omyndiga – i gott, eller skall jag skriva dåligt sällskap med regering – när det åter gäller att hantera situationen. Finns det ingen övergripande planeringen?

Eller vänta… är det just det det gör… ? Är avsikten att skapa ett experimentellt minikaos – globalt sett?

Just nu är svenskens politiska medvetande på topp – det är ju valår. Och jag fruktar, för första gången på allvar, hur Sverige kommer att se ut om några månader. Svensken är ju normalt mycket lätt att styra och manipulera, men han har också en inneboende viking, som kan väckas. Och när denne viking väcks vet jag inte vad som händer.

Det är dags att – om det inte är för sent – KRÄVA – en politik och ett myndighetsagerande som skapar hållbarhet. Det behövs verkligen ny politik och nya politiker i vårt land!

Jag ber, var dag, för att vårt land skall hinna komma fram till detta ny, i lugn och ro, utan folklig resning, och med Guds hjälp.


Här finns länkar till det jag skriver om i detta inlägg. Det visar både hur kommuner lägger grund för rivalitet mellan svenskar och flyktingar och hur de saknar all form av förnuftig strategi för sitt agerande.

Expressen: Familjen tvingas lämna sitt hem
Aftonbladet: Flera kommuner säger upp 100-tals flyktingar

Kommentera


NOTIS: Alla kommentarer granskas innan de publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.