Bör en kristen rösta

Jag fick en stark hälsning lördagen den 20 januari i år 2018. Rubriken kan säkert för många synas ”världstillvänd”. Men låt mig genast säga och förklara med EFTERTRYCK: Jag är DJUPT medveten om den sena tid vi lever i. Jag svävar INTE ”i det blå” avs framtiden, därför uppfattar jag denna hälsning som lika mycket en PROFETISK UPPMANING som en VARNING.

Hälsningen var enkel och rak:

Sverige står inför ett betydande hot avs vår kristna frihet. Du och jag har – genom medvetet agerande – ännu rätt och kraft att påverka möjligheten för evangeliets frihet till spridning i vårt land.

Jag ger inga färdig svar avs hur Du skall rösta. Vad jag fått i uppdrag att göra med detta inlägg är att ge en hälsning om att tiden är kort och vår kamp måste föras medvetet och på flera plan. Låt oss glädja oss och värma oss vid de väckelsens eldar som flammar på olika platser i vårt land. Men låt oss var medvetna om att de brinner utsatta för djävulens kvävande attack. De hålls inte vi liv genom passivt beskådande. De hålls vi liv genom agerande – i Guds Kraft – via många fronter.

Kommentera


NOTIS: Alla kommentarer granskas innan de publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.